Varning till riksdagen.

DSCN0561 DSCN0562 DSCN0564 DSCN0584
Klimatet socialdemokrater går först i valet 2018. Jag kan hjälpa till med dessa bilder och mena på att snart brinner Stockholm och Umeå ner till grunden om man inte har tillräcklig beredskap. Jag menar att den svenska kyrkan är lika hotad som Rosenbad. Det är extremt klimat med bränder och hetta genom solen. Det går inte att stoppa men man måste göra det tillsammans så som på bilden på min fotobok som är gällande om man skall leva dag för dag. man går Jupiter till mötes när det handlar om eld och bränder ingiver jag direkt till klimat forskare.  Omgående.

Varma hälsningar :  Jonah.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>