Ljuset är så mycket bättre än mörkrets tid och dess mörka makter.

Bildresultat för tre ljus

Jag har provat på mörkrets makter tillräckligt nu. Jag är ljuset och inget skall dra mig till något helvete alls.  Jag berättar att jag trodde först på mörkrets röster som sa först om goda ting. Det vände hastigt och jag blev inskriven på Norrlands universitets sjukhus. Med röster som hördes i mitt huvud. I ventiler och jag blev sjukförklarad. Jag är nu på bättrings väg och gör mycket fina fotoböcker för folket i tiden.  Jag berättar detta för kronprinsessan Viktoria via svenska sociala medier.  Samt om hjälp till den som kan driva ut djävulen ur mitt rum.  Vem kan sånt

 

MVH  Jonas Nyström.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>