När jag gör fotoböcker skall bara det finnas på min hemsida nytt för i år.

DSCN0476 DSCN0477 DSCN0478 DSCN0479

 

Jag visar nu sociala medier min bok och min nya värde grund. Bara natur filmer och svenska filmer igår i den här boken.  Även bilder som hänger mig varmt om hjärtat.  Same blod  och en man som heter Ove.  Säger allt om Jonas Nyström.  Kyrkor och sånt som lär mig livets alla prövningar.  Usel förvaltare av egna pengar. Övervikt och sötsaker.  Men utgår ifrån mitt eget handikapp.

Jag vill hjälpa den judiska föreningen att stanna kvar i Umeå.  Att undersöka möjligheten att bygga en judisk synagoga.  Samt då få lagen att skydda er med på ett annat sätt.  Det finns inga andra lösningar och vägar att gå på.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>