Jag uppmuntrar människor i Israel att resa till Grekland.

 

Visdomen går före dårskapens fantasier.  Studie resor är av stor vikt för Israel. Kunskapen om naturens krafter och dess ursprung. Visar på att man måste efterforska härkomst innan man kan på stå något.

Jag har kunskapen om att rött och vitt ingår i många flaggor med kors. Samt Jultomtens dräkt är röd och vitt.  Svart bälte med gult spene. Över midjan.  Glömmer inte att USA har röda och vita linjer.  i  sin flagga.  Vikingar hade samma sak fast upp och ner.  Danmark har vitt och rött  i  sin dannebrogen.  Fallen under ett krig.

Jag på står inget.  Sociala medier får åka på resa till Grekland i Sommar.  Jag ger ju in uppgifter som är överensstämmande.  Med färgerna.

Jag sätter medier på Sommar Jobb.

MVH  Lars Nyström.

Jag till lägger att min förvaltare ansökt att ta bort mitt andra namn.   Jag mår bra och inte i psykiskt ohälsa.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>