Jag bloggar bara med Text fortsättningsvis.

Jag använder inga bilder som är upphovsrätts skyddade.  Jag håller mig till Penta Betyder talet fem på Grekiska. Med djävulen i mitten. Det är intresant och jag känner att det vill jag delge.

Jag slutar på Hemgården efter deras nya regler är införda och väljer annat badhus för viktnedgång och så är det.  PGA  Svårigheter med Gång och framkomlighet. Till och från badet. Mitt handikapp hänger i hop med  min rörlighet i leder och höfter. Svårt att gå själv utan rullator.  Längre sträckor.

Det kommer att finnas bilder men i mina gallerier.  Så man vet det. Nytt är att jag bloggar själv med text på hemsidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>